BARS

BARS

Access Consciousness (adgang til størrer bevidsthed) er det primære mål med en Bars behandling. Bars punkterne er 32 punkter som er placeret på hovedet, og når disse punkter bliver ”kørt” eller aktiveret, kan det være med til at ændre kroppens indvendige oplevelse af sig selv og den måde cellerne reagere på. Dermed hjælpe til med at give slip på uhensigtsmæssige mønstre, vaner og adfærd…og ændre disse ting i en anden og ny retning. Som voksne mennesker er vi pålagt så mange rutiner, vaner og mønstre, at vi nogle gange ”glemmer” at sige fra, fordi kroppen faktisk er for meget på overarbejde, og en stress tilstand er kroppens eneste udvej til at vise dig, at den ikke gider mere. Og så sidder du i saksen med en krop der er i stress, og ikke ved hvordan den skal komme ud af det… Her går en Bars behandling ind direkte i nervesystemet og giver kroppen de svar, de løsninger kroppen skal bruge, så kroppen bliver istand til at fortælle dit sind hvad der er bedst at gøre i en given situation, eller hvordan det er bedst at tænke og føle om nogle bestemte ting, alt sammen på en måde så kroppen kan begynde at hele sit fysiske stress indvendig fra. Det er meget effektivt og meget hurtigt virkende med denne Bars (mønsterbryder) behandling. Samtidig giver de ”kørte” Bars dig også mod, ro, og rum til at mærke det kroppen giver udtryk for undervejs, og fremadrettet efter en Bars behandling. 

Bars og det at få ”kørt” sine Bars kan hjælpe kroppen og nervesystemet til at give slip på bestemte holdninger til ting. Fordi vores holdninger til alting udformer en tanke i os, og denne tanke udformer en følelse i os, og denne følelse udformer en muskelreaktion altså en handling, (eller måske ingen handling/frys tilstand) Og lige gyldig om kroppen handler eller ej, dannes der en kemisk reaktion indeni os, iform af højere kortisolniveauer, hormonbalancen ændre sig, mere adrenalin mm. Så er spørgsmålet så bare, om denne kemiske reaktion indeni os, er til gavn for os eller om det nedbryder os.  

Og hvem i alverden er interesseret i at gøre, tænke, føle noget som i virkeligheden nedbryder én???? Dette mønster med kun nedbrydende indre processer, gør os syge, stressede, deprimerede og mm. 

Og her kan Access to the Bars gå ind og skabe størrer bevidsthed om, hvad der i virkeligheden er til fordel for os at gøre, tænke og føle. 

Grundlæggeren af Access Consciousness er Gary Douglas fra USA. Og for ham startede det hele med et spørgsmål om at, ”der måtte være mere i livet end dette, og dette ulykkelige mindset mange render rundt med idag” ( lidt ligesom jeg også tit spørger mig selv;). Hvordan kan mennesker hjælpes til at få skabt større bevidsthed, og størrer nysgerrighed på adfærd, vaner og mønstre. Og her er det altså nervesystemet der er overhovedet….. Og han gik i gang med at finde disse punkter som har direkte kontakt til nervesystemet, og som er placeret på toppen af hovedet og omme på baghovedet. Heraf udspringer disse Bars punkter, som i sidste ende ”bare” er nogle værktøjer til, at du bedre bliver istand til at lytte og mærke din krop, og som viste sig at være så effektive på hele nervesystemets måde at opfatte kroppens handlinger på. 

Man samtaler ikke under en Bars behandling, og gaven er i sig selv, at man for en stund kan få lov til at holde sin mund, og lade kroppen tale. 

Pris: 500 kr. Der afsættes 1 time.  

Jeg foretrækker tidsbestilling via kontakt formularen her på hjemmesiden. 

Eller på sms 22 98 45 38.  

 

Stærke hilsner Lise