Den Kombinerede

Den kombinerede behandling Bars – Hypnoterapi – Gongbad 

Kære Nervesystem! 

Jeg skylder dig en kæmpe undskyldning fordi jeg ikke har taget hensyn til dig og din formåen i min krop, og nu reagerer du tilbage med stress, angst, depression og andet der har til formål at fortælle mit ego at : NU ER DET FANDME NOK. SLAP AF – MÆRK EFTER – HØR PÅ MIG……!!!!!! 

Vi tænker generelt oftest på at få en flot og stærk figur i flot og god form!. Altså alt mulig fysisk træning af de udenpå liggende muskler. Men hvad med det system indeni som skal være i endnu endnu bedre form for overhovedet at kunne stå mål med det vi byder krop og sind idag???? Nervesystemet! 

Man træner ikke et nervesystem i dårlig form (stresset) ved at løfte håndvægte, eller at stå i en hård kriger yoga stilling. Man træner nervesystemet med lyd og vibration meget effektivt. Og derfor tilbyder jeg lyd/gong bade sammen med mine behandlinger som er Bars og Hypnoterapi. Altsammen behandlingsformer direkte henvendt til at få et veltrænet nervesystem, som kan stå mål med det du byder det og kroppen. 

Det at lære og mestre at “mærke sin krop” ikke bare udvendig men også indvendig fra, og få “kigget” den efter indefra for skidt og kanel, er guld værd, og virker ekstremt forløsende og helbredende, og det kan Bars og Hypnoterapi sammen med de forskellige vibrationer fra syngeskåle og min store Earth gong. 

Hvis du har et nervesystem der er presset i bund og som hænger i trævler, og dermed lider af stress, depression, lavt selvværd, gemmer på et trauma eller angst, så lad os komme i gang med netop denne kombination af behandling. 

Pris: 700 kr. Der afsættes 2 timer.  

Jeg foretrækker tidsbestilling via kontaktformularen herinde på hjemmesiden. 

Eller sms på 22 98 45 38. 

Stærke hilsener 

Lise Pilgaard