Gong Bad

GONG bade

 

Hvad gør denne EARTH gong????? Tja der er mange svar… det hurtige svar er nok, at lyden fra gongen omfavner din indvendige sindstilstand og måske endda transformere den i en anden og dejligere retning. Dermed forløses stress, angst, ptsd, og mange andre tilstande i nervesystemet. Det er den hurtigste, mest enkle, og “billigste” måde at ændre sindet og psyken på…

Gongen er ikke et nyt fænomen men er tusind år gammel ligesom yogaen…. og har altid været kendt for sine healende lyde.

Min earth gong er lyden af moder jord. Gaias melodi. Derfor “spiller” cellerne i kroppen så fantastisk sammen med lyden af netop denne gong. Og grunden til jeg ønskede mig netop denne earth gong er fordi vi mennesker er jo tit for meget i vores dejlige hoveder og glemmer tit at komme ned i kroppen og mærke efter (deraf stress i krop). Lyden fra denne gong sender krop og sind i knæ og skaber den vildeste grounding og jordforbindelse. Man suges bogstaveligt ned i underlaget og mærker tyngde og lethed på samme tid.

Jeg afholder gongbade den første søndag i hver måned kl 19.20 i NY YOGA shalaen, og prisen er 100 kr. Book plads inde på kalenderen. Der er max 12 pladser.

 

Stærke hilsener

Lise Pilgaard