Klang Massage

KLANG – MASSAGE

Kroppen består af 70 % væske, og klang-skålene er lavet på den måde, at de spiller på bestemte svingninger (frekvenser) som cellevæskerne reagere på…. det er blod, bindevævsvæske, lymfevæske, og den væske der ligger omkring cellekernen (dna). Alle disse væsker sættes så i bevægelse hvis skålene kommer tæt på kroppen eller på kroppen. Og dermed skabes et nyt flow i væskerne hvor stagnation og blokering fjernes. Og det er disse blokeringer der gør os syge, deprimeret, angste og mm. Der er ikke noget kroppen hellere vil end at være i afbalanceret tilstand indeni hvor tingene bare flyder…

Så hvis du føler du er kørt fast i samtaleterapi eller andet, så giv kroppen denne mulighed for at ændre indvendig struktur. Og giv den et boost til at heale fysisk af sig selv..Det fede ved skålene er også, at man behøver såmænd ikke tro på det… Det er ren fysik og kemi hvor lyde og svingninger får væsker til at hoppe og danse.

Dette kan betragtes som er indvendigt kosmisk brusebad.

Gong bade fungere udfra samme metode men er dog meget kraftigere. Her aktiveres kroppens kamp/flugt/frys system og nervesystemet lærer at regulere sig selv. Man kan kalde Gongen for styrketræning til nervesystemet og det at få et nervesystem i god og stærk form.

Pris: 500 kr. Der afsættes 1 time.

Jeg foretrækker tidsbestilling via kontaktformularen herinde på hjemmesiden. Eller sms på 22 98 45 38.

Stærke hilsner

Lise