Ny Kurs

NY KURS med YOGA

Ny Kurs med Yoga forløb på 21 dage.

Her lærer du det helt fundamentale for at kunne passe på dig selv. Og det er det vigtigste i forhold til at få pænere hud, bedre og stærkere humør og sind. Så Ja… Du har brug for at vide alt det jeg nu igennem snart 6 år har lært mange andre omkring kærlig kost, tankemønstre, vaner og yoga… Der er efterhånden rigtig mange ny kursister, som nu har en grundviden og erfaring på rygraden, som gør dem rustet til ikke at ”falde i gamle mønstre” uden at de kan komme på deres rette sundere kurs igen.

NY  KURS er IKKE et slankekoncept!!!

Det er et koncept, der lærer dig  kærlighed, respekt og accept til dig selv og din krop……og når først disse ting er indlært kan kroppen “tabe” sig, eller øge sig selv.  “Ekstra” kg eller for “få” kg på kroppen, er altid et råb om hjælp fra kroppen. Og her starter vi med Ny Kurs. Vi starter med at hjælpe kroppen med kærlig kost og kærlig selvhypnose, i stedet for at smide stressende træning eller stressende restriktioner ned over hovedet på den. Når kroppen så er i bedre, stærkere balance og harmoni, kan vi arbejde videre med næste mål, hvad enten det er vægtøgning eller et vægttab.

På dette forløb vil du finde ud af om, og hvornår du er omsorgsbetændt overfor alle andre end dig selv, (inklusiv dine børn og familie) Det vil sige, at du sjældent sætter dine behov for at opretholde en sund krop og et sundt sind først. Derfor vil du blive et mere oplyst og helt menneske, og det kan derfor være nyttigt at koble et par af mine behandlinger på i dette forløb med Bars – Hypnoterapi – og Gong

(Pris til Ny Kurs deltagere er 500 kr. pr behandling, normalpris 700 kr) betales udover forløbsprisen.

Jeg ønsker du får det hele, derfor denne rabat, og fordi jeg ved at det er lige præcis det kroppen og nervesystemet har brug for, hvis du overhovedet overvejer at hoppe på dette Ny Kurs forløb.

Dette Ny Kurs med Yoga forløb på 21 dage indeholder:

• – Grundig oplæring i Ny Kurs kost-principperne
• – 2 x Yoga om ugen. 1 gang på et hverdagshold og lørdags fællesyoga med de andre ny kursere.
• – Læren om hvordan du styrker dit mentale helbred, herunder at få bevidsthed om, hvad der ikke er et bidrag til din krop mere, forløsning af dette, og dermed kan energi-niveauet øges, og du oplever overskud og øget fokus til at kunne gøre det mere optimale for din sundhed og dig. Du lærer at ”sætte krop og sind fri” med helt enkelte og nemme værktøjer, som gør kroppen klar til at ændre sit fysiske udseende.
• – Du bliver medlem af mine Ny Kurs grupper på facebook med over 1000 inspirerende og nemme opskrifter og kommentarer fra alle mine andre dejlige ny kursere. Resten af dit liv;)
• – Du får også al Ny Kurs materialet på skrift, så du altid kan finde det frem, hvis du har brug for at få genopfrisket strategierne.
• – På de 3 Ny Kurs møder om lørdagen får du prøvet Yin Yoga – Remise Yoga og min egen yogaform Mindful Yoga med tilhørende gong-bade og klangskåle. På den måde får du at mærke præcis, hvordan din krop helst vil bruges (trænes), og derfor presser du ikke belastende og stressende bevægelser nedover kroppen.
• – Varighed 21 dage over 4 lørdage.
• – Max 8 deltagere (lukket lille hold)
• Pris: 2100 kr  …. (Early Bird pris 1900 kr, hvis du tilmelder dig og betaler allerede nu)

Hvad kræves af dig:

• – At du ønsker en sundere og stærkere krop med et nervesystem i topform, og at du efterhånden har prøvet en del, der ikke har hjulpet både med den fysiske del, men også med den mentale del.
• – At du er klar og åben til at gå i lidt dybere dialog med din krop.
• – At du føler dig ”ramt” af noget! Det kan være stress, depression, angst, et traume, sorg, vrede, manglende overskud, manglende selvtillid/selvværd, kort lunte.
• – At du har mistet! (Enten en du elsker, eller dig selv;)
• Så er dit motto: ”Alle andre først”…. så skynd dig at melde dig på. Fordi dette Ny Kurs med Yoga forløb indeholder alt det du skal bruge, for at blive et helt, sundt og stærkt menneske, og er guld værd resten af dit liv.
• Send mig gerne en mail vedr. næste Ny Kurs opstart.

Stærke hilsner fra Lise