Ny Yoga

Yoga

For mig handler yoga om at have det godt, og leve autentisk. Yoga udvikledes så småt for over 5000 år siden, og blev brugt af høje præster og lærde mænd i deres søgen efter højere stadier af indsigt og viden. De levede i dyb respekt og pagt med naturen og blev inspireret heraf. Langsomt udviklede yoga sig til et solidt fundament for indlæring, ved at kunne berolige kroppen og gøre sindet stille.

Mange forbinder i dag yoga med en serie af mere eller mindre akrobatisk karakter. Dette er kun en brøkdel af hvad yoga handler om. Yoga indeholder forskellige anvisninger og redskaber for at opnå optimal balance af alle kroppens strukturer – fysiske såvel som mentale og følelsesmæssige.

Åndedræts-øvelser, meditation og personlige såvel som sociale kompetencer – er blot en del af en større helhed. Yoga er i sin enkelthed, verdens bedste og nemmeste træningssystem for vedligeholdelse af en sund og vital krop og et stærkt sind. Det er erfaringsbaseret og de positive effekter er for længst videnskabeligt bevist.

Yoga er i dag den hurtigst voksende træningsform i verden, fordi ALLE kan være med, det virker og det holder i længden. Og så er det piv sjovt.

NAMASTE

Smilende yogahilsner fra

Lise Pilgaard, NY YOGA Shalaen